VACATURES IN OOST-VLAANDEREN

Je bent hier: Home » Categorie » Dienstverlening & onderhoud » Medewerker huishoudelijke hulp (E1-E3)

Medewerker huishoudelijke hulp (E1-E3)

Maak je graag deel uit van een vooruitstrevende organisatie met een groot hart voor de burger? Wil je deel uitmaken van een sterk dynamisch team? Vind je het belangrijk dat jouw inspanningen bijdragen tot het goed functioneren van de gemeente? Dan ben je bij Kruisem aan het juiste adres.
Medewerker huishoudelijke hulp (E1-E3) – deeltijds (20/38 u/w) – contractueel dienstverband
Je staat in voor het onderhoud bij gebruikers thuis, zoals het gewone wekelijkse onderhoud (stofzuigen, dweilen, stof afnemen, sanitair onderhouden, ramen lappen, …) van de bewoonde plaatsen. Daarnaast kan je ook ingezet wor-den voor andere taken zoals het bereiden van een maaltijd, strijken, wassen, eenvoudige verstelwerkjes, …
Wij zijn op zoek naar iemand die:
• netheid en stiptheid hoog in het vaandel draagt • steeds discreet en profes- sioneel handelt • over voldoende zelfdiscipline beschikt om zelfstandig te werken
• van aanpakken weet en gemotiveerd is • zich flexibel opstelt naar werk- locaties toe (groot grondgebied Kruisem) • vlot is in de omgang met verschillende leeftijdsgroepen • bereid is om zich bij te scholen in materies m.b.t. poetsen en onderhoud.
Solliciteren kan tot uiterlijk 31 mei 2022. Dit kan online via de link of per post aan de hand van het inschrijvingsformulier t.a.v. Julie Morbée. A&S Solutions, Kokerstraat 2A, 9750 Kruisem. Vereiste bijlages: cv, motivatiebrief en een recente kopie van je uittreksel uit het strafregister.

Medewerker huishoudelijke hulp (E1-E3)

A&S Solutions
Kokerstraat 2A
9750 Kruisem

www.jobsolutions.be/register/10633-60

 

Andere interessante vacatures

Parkeerwachter

Parkeerwachter

Je controleert en onderhoudt parkeerautomaten. Verder voer je controles uit op het betalend parkeren.

Diensthoofd lokale economie

Diensthoofd lokale economie

Als diensthoofd lokale economie bouw je aan een ondernemingsvriendelijke, laagdrempelige en kwalitatieve dienstverlening die wordt ondersteund door een sterk en actief netwerkt van interne en externe partners.

Selecteer een geldig formulier